Nieuw seizoen, nieuwe Vak-G merchandise!

• 10 augustus 2017
  • Geen categorie

Een nieuw seizoen betekend ook weer nieuwe Vak-G merchandise! De nieuwe merchandise is vanaf 13 augustus te verkrijgen op de opendag van NAC bij de stand van Stichting Vak-G. De collectie bestaat dit jaar uit zwarte en grijze shirts, zwarte polo’s en zwarte petjes. Alles is voorzien van een hoogwaardig geborduurd Vak-G logo. Daarnaast is er voor de allerkleinste NAC supporters dit jaar ook rompers te verkrijgen! Zie hieronder de foto’s hoe de merchandise eruit ziet!

Kom dus komende zondag langs bij de stand van Stichting Vak-G voor de merchandise,  echter heb je daar ook nog de laatste kans om in te schrijven voor de Vak-G pool (of klik hier om dat nu al on-line te doen) en kan je ook donateur worden.

Het beloofd weer een mooi seizoen te worden, startend met een ouderwets Vak-G gracht feest na NAC-PSV op 20 augustus georganiseerd door de Stichting Vak-G.

170810 VakG-Add-Petje

170810 VakG-Add-Rompertje