Bus naar FC Den Bosch-NAC

Vrijdag 3 februari staat de ‘derby’ tegen FC Den Bosch op het programma. Voor deze wedstrijd regelt Stichting Vak G een eigen bus om de wedstrijd te bezoeken. Het is onze bedoeling om dit vaker te gaan doen voor onze donateurs.

Omdat de prijs van het wedstrijdkaartje nog niet bekend is, kunnen wij nog niet zeggen wat de totale kosten zullen zijn. Zodra dit bekend is komen we hier op terug. We zullen dan ook aan geven hoe en waar je je kan opgeven. Uiteraard hebben onze donateurs voorrang bij inschrijven!

Voor deze wedstrijd geldt een seizoen of clubkaart verplichting. Je (s)cc nummer moet je bij aanmelding aan ons door geven. Wij moeten dit namelijk bij NAC registreren. Het aanvragen van een clubkaart is gratis.

Donateurs kunnen zich nu alvast inschrijven door een mail te sturen naar info@stichtingvakg.nl. Je krijgt dan een mail terug als wij weten hoe duur het gaat worden en hoe je kan betalen.